Agiel zonder A!

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Ouders op hún plek verscheen. Er zouden nog twee boeken volgen en allemaal uitgegeven door Agiel in Utrecht. Geregeld dachten mensen dat ik mijn eigen uitgeverij was begonnen. Agiel heeft echter niets met mijn naam te maken maar staat voor Agogisch in elk lemma.

De beide uitgevers, Gerard van Stralen en Jan Brandsma hebben besloten om te gaan stoppen met Agiel. Hun advies aan mij was om het vanaf nu zelf te gaan doen. Nu word ik dus alsnog uitgever!

We hebben besloten dat de boeken alleen via de webwinkel te koop worden aangeboden. Uit de tests blijkt dat alles werkt zoals het moet werken. En omdat we op deze manier minder kosten hebben, zijn alle boeken naar beneden afgeprijsd (incl. 6% BTW) en hebben we een aantrekkelijke setprijs bedacht: de drie boeken voor € 30,00.

Net als Agiel eerder deed, hanteren wij ook een staffel als organisaties besluiten om een fors aantal boeken te kopen. Tot nu toe gebeurde dat voornamelijk bij het boek Driehoekskunde. Omdat we graag zien dat organisaties hun medewerkers willen scholen in Driehoekskunde hebben we ook de staffel aantrekkelijker gemaakt.

Juist deze weken ben ik weer verder gegaan met het schrijven van mijn vierde boek. Dat zal gaan over het thema waar in 1997 alles mee begonnen is: loslaten. Natuurlijk heb ik als schrijver al overleg gevoerd met de nieuwe uitgever… We hopen dat het boek nog dit jaar gaat verschijnen. Via deze website houden we jullie op de hoogte.