Drienamiek gaat bloggen!

Hoe heeft het zo ver kunnen komen dat ook Drienamiek zich voegt in de schare bloggers? Toen ik in 2013 met de website voor Drienamiek begon, was een van mijn dromen om de bezoekers ervan geregeld met iets nieuws te verrassen. Dat is er om diverse redenen niet van gekomen.

Maar daar gaat vanaf nu verandering in komen. De directe aanleiding is dat sinds 1 januari 2015 mijn jongste zoon Sjoerd deel uitmaakt van Drienamiek. Daarmee treedt de nieuwe generatie binnen. Dat heeft onlangs geleid tot een nieuwe huisstijl, en met het schrijven van deze blog starten we ook met een vernieuwde website.

Nieuw is verder dat we een zogenaamde pay-off gebruiken. De missie van Drienamiek kan samengevat worden in drie woorden: zien, doen, zijn. Daarmee maken we duidelijk dat Driehoekskunde zowel een visie, een vaardigheid als een grondhouding vraagt.

In vergelijking met de vorige website valt op dat de nieuwe aanzienlijk minder tekst bevat. Dit maakt de site wat toegankelijker. Voor wie juist op zoek is naar tekst hopen we een afgeschermd deel van de site beschikbaar te kunnen stellen, toegankelijk voor (uiteraard gratis) leden. Binnenkort meer hierover.

Van diverse kanten wordt me gevraagd wanneer nu eindelijk dat vierde boek, over het thema loslaten, er komt. Ik kan melden dat ik net weer aan de gang ben gegaan en hoop dat het boek in 2017 zal verschijnen.

Tenslotte wil ik nog vermelden dat we sinds een jaar samenwerken met Sandra Hopkins, van origine maatschappelijk werker en zeer vertrouwd met Driehoekskunde. Meer informatie over haar vind je op www.affinities.nl. Ook Drienamiek zelf werkt nu dus als driehoek!